Pages

25 Ekim 2010 Pazartesi

Rosetta Stone İngilizce eğitim seti 5Cd



Rosetta Stone ( İngilizce eğitim seti )

5Cd yada 1 Dvd

Rosetta Stone, temel mantığı "Yeni bir dili öğrenmenin en iyi yöntemi nedir? Kendi anadilinizi öğrendiğiniz yöntem" olan, çok başarılı bir yabancı dil öğrenme aracı. Sitelerinde de belirttikleri üzere, ilk dilimizi yani anadilimizi, okula bile gitmeden öğreniyoruz. Bunu, gördüklerimizi, işittiklerimizi başka hiçbir dile dayandırmadan yapıyoruz. Aynı yöntemi, yeni bir dil öğrenmek için de rahatlıkla kullanabiliriz.
Rosetta Stone'un web sitesinde Türkçe dahil 29 farklı dil için eğitim seti bulunuyor. Yazılım 2 ya da 3 seviye, bu seviyelerin her birinde 9-11 arası ünite ve her bir ünitede 10 farklı dersten oluşuyor. Ayrıca her ders, öğrendiklerinizi pekiştirebileceğiniz Okuma ve Dinleme, yalnızca Dinleme, Yazma ve Konuşma adımlarından oluşuyor.

Yazılımın temel mantığı oldukça basit, karşınıza sürekli 4 adet resim geliyor ve siz, size sorulan soruyu bu resimleri temel alarak cevaplıyorsunuz. Öncelikle adam, kadın, oğlan, kız gibi tek başına sözcüklerle başlıyor, ilerledikçe cümle kurmayı, soru sormayı, fiillerde farklı zamanları kullanmayı öğreniyorsunuz.

Özellikleri

İngilizce' yi en detaylı ve geniş kapsamlı öğrenme sistemi. Amerikan Devlet Daireleri, NASA, Barış Birlikleri, ve Amerikan eğitim sisteminde kullanılan öğrenme programı ve cd leri. 8,000 gerçek hayattan resimlerle öğretim. 210 ders. 550 saat karşılığı öğretim. Detaylı dinleme ve anlama bunu test etme sınavları . Okuma ve Konuşma öğretileri. Doğal dil öğrenmesi sayılan çocukların anne babadan dil öğrenme yöntemi sayılan duy ve nesneyi öğren. Çok tekrarla kelimeyi öğren. İçerdiği konular; Selamlama ve Muhabbet. Kişiler ve Toplumdaki pozisyonları,Seyahat ve Kişilerin Nakliyesi. Yol tarif etmek. Yiyecek, yeme içme, aile ilişkileri, sayılar, elbiseler ve giyinme. Taşıtlar ve çeşitleri. Mobilyalar ve Günlük hayattaki malzemeler. Alışveriş ve Dinlenme işlemi. Genel Sosyal Aktiviteler. Takvim bilgileri.cümle kurma vs

Program'dan Örnek Görüntüler










Seti Satın Al
Google'de Ara

0 yorum:

Yorum Gönder